MG Assistans AB

Ett Personligare Val!

Om oss 

MG Assistans har sitt huvudkontor mitt i Sverige, Sundsvall lika långt till norr som till söder.

Vi har mer än 20 års erfarenhet av personlig assistans, vår assistans vilar på ett IL-Grundande värde.

LSS tillkomm på just detta vis, dvs användarna hos oss är sprungen ur den lagstiftning som kom till 1994 efter att funktionshindrade lobbat och träffade dåvarande socialminister Bengt Westerberg.

Hos oss får Ni som berättigad personlig assistans titeln Arbetsledare, sedan kan ni naturligtvis avtala med oss om hur mycket av den dagliga driften ni vill sköta själva.

Vi är rikstäckande och våra kunder finns i hela landet.

Ledningsgrupp

Magnus Gredemyr vår verksamhetsansvarige har i mer än 20 år själv haft och har personlig assistans.

Marie Westman är personalansvarig, erfaren medarbetare med lång tid som förälder till funktionshindrat barn med assistans.

Therese Utterström, har arbetat som personlig assistent i många år innan hon sadlade om och läste in på universitet inom just LSS m.m. har numera hos oss utbildnings och visst personalansvar delat på kansliet.

Rolf Sirak, management-konsult, har mångårigt samarbete med Magnus Gredemyr.

Administration

Jeanette Bliderud har viss tid hos oss och har hand om ekonomi och bokföring,medarbetare med lång erfarenhet inom området.

Vi använder Branschens bästa och erkända verktyg AiAi ett rapporteringssystem för såväl arbetsledare,assistenter som kontoret.Det har skapat förtroende och just en säker administration av ersättningen från såväl försäkringskassan som kommun.

IT-Teknik ansvar har Reine Karlsson hos hos, en duktig medarbetare som finns på kontoret.