MG Assistans AB

Ett personligare val!

Våra tjänster


Vi erbjuder en lång erfarenhet av att producera Personlig Assistans, vänd er till oss med förtroende, vi skapar dom bästa förutsättningarna för att leva ett självval i vardagen, ett Personligare Val helt enkelt.

Ni som assistans-berättigad erhåller en grundläggande utbildning som dessutom legitimerar er som arbetsledare.

Ni kan även välja någon företrädare att vara er arbetsledare. (tex,anhörig eller en assistent).

Vi utrustar er med teknisk utrustning i form av bärbar dator, i vissa fall även telefon.

Era assistenter får hos oss möjligheten att inte bara vara assistent, vi har en grundutbildning till dessa samt flera påbyggnadsbitar som i vissa fall gör er vardag som arbetsledare till en bättre arbetsmiljö för alla inblandade.

Ni får också kontroll över helheten i assistansen genom en tydligt avtalad överenskommelse med insyn i tex ekonomin i eran assistans, vilka andra erbjuder er assistansomkostnader utbetald den 20é varje månad ?, arbetskläder till assistenterna ?, möjlighet till ersättning för assistentrum ?

Vi hjälper naturligtvis till med ansökan om assistans och överklagningar m.m. Vi tar in juridisk expertis vid dom tillfällen det behövs. Vår mycket kompetenta personal har dom kunskaper som krävs för det dagliga behovet av administration kring assistansen. dessutom finns det egen lång erfarenhet av personlig assistans. På kontoret arbetar människor med funktionsnedsättning och även behovet av assistans.

Fördelarna är många hos oss det vet vi.

Att MG Assistans vilar på en värdegrund Independent Living, gör oss till en av marknadens högst rankade företag på Assistanskoll.se detta ser vi som ett kvitto på att vi gör rätt i mycket.

Naturligtvis har vi Socialstyrelsens godkännande.

Våra Personliga Assistenter har alltid arbetskläder och kan legitimera sig.

Välkommen och fråga oss om Personlig Assistans!